Pola Pyzdrowska znalazła się wśród 24 studentów Akademii i rozpoczęła roczną przygodę z profesjonalne gastronomią. – Kulinarna przygoda to kilkanaście spotkań z wybitnymi szefami kuchni, menadżerami i osobowościami branży gastronomicznej, które będą odbywały się w profesjonalnych studiach kulinarnych, cukierniczych oraz restauracjach – informuje Katarzyna Hryciuk, rzecznik placówki.
Pasowani na studentów
Podczas pasowania na studenta uczestnicy otrzymali wartościowe atrybuty kucharza i cukiernika – noże, zestawy cukiernicze oraz bluzy kucharskie. – Warto wspomnieć, że Pola to dwukrotna laureatka olimpiad zawodowych. Teraz przyszedł czas na sięganie po laury na niwie praktyki zawodowej. Będziemy na bieżąco informować o kolejnych wydarzeniach o sukcesach Poli w Akademii Smaku by Belvedere – informuje Katarzyna Hryciuk.
MF
Zdj. ZSEU w Żychlinie